RENOVERING AV STUDENTGATAN 26

-

2019-12-20

Just nu utförs ett renoveringsarbete av studentlägenheterna på Studentgatan 26 i Örebro. På uppdrag av ByggTema ska NbH och deras Hugo Lundahl utföra rivning- och håltagningsarbetet på arbetsplatsen.

Fastigheten på Studentgatan ligger precis intill Universitetet och består av en mängd lägenheter som är fördelade på tre våningar. Det ska ske ett stambyte i fastigheten vilket medför denna renovering som just nu utförs. NBH har således blivit kontrakterade av ByggTema för att hjälpa till med projektet.

- Vi ansvarar för all håltagning och rivning i alla lägenheterna här. Under cirka två månaders tid har vi rivit matta och innerväggar samt borrat i platta för avlopp, ventilation, vatten, värme och sådant. Sedan har vi även sågat upp nya öppningar för dörrar, så att lägenheterna får nya planlösningar, berättar Hugo Lindahl.

Lägenheterna står inför en stor renovering som innebär att planlösningen förändras helt. Exempelvis ska vissa badrum göras större och en del av lägenheterna kommer att byggas ihop från ettor till tvåor.

För Hugo har projektet mest inneburit att såga upp nya dörröppningar mellan lägenheterna. Han berättar att projektet nu har pågått mellan en till två månader och att han själv har varit på plats till och från sen projektet startade.

Arbetet på Studentgatan kommer avslutas efter årsskiftet.

DELA INLÄGGET

ÄLDRE INLÄGG

RENOVERING AV STUDENTGATAN 26

Just nu utförs ett renoveringsarbete av studentlägenheterna på Studentgatan 26 i Örebro.

2019-12-20

RIVNINGSARBETE I LILLÅN

Idag utför NBH ett rivningsarbete i Lillån hos privatpersoner. Arbetsledaren Andreas Lundahl är på plats och uppdaterar oss med fler detaljer om projektet.

2019-10-02

NY GARAGEPORT SÅGAS UPP I PÅLSBODA

AQ Special Sheet Metal AB i Pålsboda har ungefär 75 medarbetare och en omsättning på cirka 160 MSEK. Man tillverkar i huvudsak svetsade produkter till fordonsindustrin.

2019-06-07

Visa fler