ETT FALL FÖR NBH

-

2018-03-21

NCC har på beställning av Behrn Fastigheter uppfört två stycken höghus nere på Sörbyängen. Projekten har i det stora hela gått bra. Men ibland blir det fel, det är ofta då NBH får rycka in.

 

Denna gången är det avloppen som går ifrån gatan och in under fastigheten som nu satt sig, vilket gör att avloppet har bakfall på vissa ställen. 

 

- Efter att man gjutit plattan och byggt klart huset så har avloppet satt sig, så vi måste nu såga upp allt betonggolv inne i huset och hela vägen ut till gatan. Sedan kommer man att få lägga ett nytt avlopp och gjuta igen golvet på nytt, förklarar Krister Johansson, projektledare på NBH.

 

Krister har på det här projektet med sig den nyanställde Eduardo, som alltså får inleda sin karriär på NBH här på Sörbyängen.

 

- Jag började för 14 dagar sedan och fick börja här. Det är kul att få kastas in i hetluften direkt och se hur det går till när man jobbar med någon så pass erfaren som Krister, säger Eduardo.

 

Krister, som jobbat på NBH i fyra år, har däremot varit på detta bygget förut.

 

- Vi har varit här under byggnationerna när det var lite fönster och sådant som satt fel. Då fick vi kapa upp nya hål där man sedan kunde montera fönstren.

 

Vad blir nästa projekt för dig?

 

- Vi har ungefär en vecka kvar här, sedan ska jag till Elektroskandia och kapa för nya avlopp som ska dras. Sedan har vi lite småjobb åt Melins, avslutar Krister.

DELA INLÄGGET

ÄLDRE INLÄGG

RENOVERING AV STUDENTGATAN 26

Just nu utförs ett renoveringsarbete av studentlägenheterna på Studentgatan 26 i Örebro.

2019-12-20

RIVNINGSARBETE I LILLÅN

Idag utför NBH ett rivningsarbete i Lillån hos privatpersoner. Arbetsledaren Andreas Lundahl är på plats och uppdaterar oss med fler detaljer om projektet.

2019-10-02

NY GARAGEPORT SÅGAS UPP I PÅLSBODA

AQ Special Sheet Metal AB i Pålsboda har ungefär 75 medarbetare och en omsättning på cirka 160 MSEK. Man tillverkar i huvudsak svetsade produkter till fordonsindustrin.

2019-06-07

Visa fler